Hem

Förboka din pool!


2020 har varit en intensiv period för poolbranschen och även under hösten 2021 förväntas fortsatt högt tryck på pooler och pooltillbehör. För att vara säker på att få ut material i tid kan du förboka din poolleverans hos oss. Det går givetvis att avboka kostnadsfritt om det blir ändrade planer. Mejla oss på info@tjallden.se så bokar vi in dig! Offert kan du få genom att skicka in en prisförfrågan.

Våra telefontider är vardagar 9-12 men det går alltid bra att mejla oss på info@tjallden.se om du har några frågor.

Snabbkalkyl


En viktig del i byggandet är budgeten. Med våra snabbkalkyler kan du enkelt få en prisuppfattning på husgrund (kantelement, cellplast, armering), golvvärme och pool. Välkommen att testa här!

Om oss


Vi säljer materialpaket med konstruktionslösningar för husgrunder och poolerLeif Tjälldén AB startades 1979 och har arbetet med grundlösningar för både platta på mark och krypgrunder i över 35 år. Vi erbjuder våra byggsystem för stora och små projekt, till grundbyggare och privatpersoner.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.