Om oss

Leif Tjälldén AB är ett familjeföretag som har bedrivit verksamhet sedan 1979. Kontoret ligger i Arlöv och betongfabriken med egen produktion ligger i Vellinge, Skåne.

Vår affärsidé är att leverera materialpaket för olika typer av grundlösningar samt för vårt poolsystem. Med över 40 års erfarenhet av grundbyggande av både platta på mark och krypgrunder har vi samlat på oss mycket kunskap och vi hjälper våra kunder att hitta grund- och konstruktionslösningar som passar för just deras objekt. Vi strävar efter enkelhet och företaget präglas av problemlösning och utveckling.

Våra produktområden är husgrunder och pooler. Vi levererar materialpaket, både till privatpersoner och grundbyggare, direkt från vår betongfabrik till hela landet. Vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt och vår ambition är att vara behjälpliga hela vägen under grund- eller poolbygget.

Kontakta oss

Kontor-utstallning-860px

Leif Tjälldén AB – Kontor och utställning

Vi nås bäst via mejl info@tjallden.se alternativt under vår telefontid vardagar 9-15 (lunchstängt 12-13).

Sommartider – Vi håller semesterstängt v 28-31 (8 juli – 4 augusti). Under denna period har vi inga utleveranser från vår fabrik (poolstomme, husgrunder) och kollar mejlen sporadiskt. Vår support gällande pool har öppet hela sommaren, vänligen kontakta support@tjallden.se. Glad sommar!

Boka tid för besök till vår utställning på info@tjallden.se. Våra öppettider 8-15.30 (lunchstängt 12-13).

Adress: Arlövsvägen 30, 232 35 ARLÖV
Tel: 040/431580
E-mail: info@tjallden.se

Fabrik-Vellinge-860px

Nilssons Betongvaror AB – Fabrik

Adress: Mejselgatan 1, 235 32 VELLINGE
Tel: 040/420647