Om oss

Leif Tjälldén AB är ett familjeföretag som har bedrivit verksamhet sedan 1979. Kontoret ligger i Arlöv och betongfabriken med egen produktion ligger i Vellinge, Skåne.

Vår affärsidé är att leverera materialpaket för olika typer av grundlösningar samt för vårt poolsystem. Med över 40 års erfarenhet av grundbyggande av både platta på mark och krypgrunder har vi samlat på oss mycket kunskap och vi hjälper våra kunder att hitta grund- och konstruktionslösningar som passar för just deras objekt. Vi strävar efter enkelhet och företaget präglas av problemlösning och utveckling.

Våra produktområden är husgrunder och pooler. Vi levererar materialpaket, både till privatpersoner och grundbyggare, direkt från vår betongfabrik till hela landet. Förutom materialet tillhandahåller vi även konstruktionsberäkningar. Vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt och vår ambition är att vara behjälpliga hela vägen under grund- eller poolbygget.

Kontakta oss

Kontor-utstallning-860px

Leif Tjälldén AB – Kontor och utställning

Corona – På grund av rådande restriktioner har vi inte möjlighet att ta emot besök till vårt kontor eller utställning tills vidare. Vi hoppas givetvis att vi kan öppna snart igen!

Vi nås för tillfället bäst via mejl info@tjallden.se
Telefontid: vardagar 9-12

Adress: Arlövsvägen 30, 232 35 ARLÖV
Tel: 040/431580
Fax: 040/434285
E-mail: info@tjallden.se

Fabrik-Vellinge-860px

Nilssons Betongvaror AB – Fabrik

Adress: Mejselgatan 1, 235 32 VELLINGE
Tel: 040/420647