Spapoolen

Vår nya produkt
med många fina fördelar

Nu levererar vi pooler och spa’s med klinker eller glasmosaik!

Efter flera års produktutvecklande, så har vi nu tagit fram ett pool och spasystem som klarar mosaik under svenska förhållanden.

Inspirationen är konceptet för japanska varma källor – sk onsen bad.

En fröjd för ögat – inspirerat av onsen

Genom att använda mosaik kan våra kunder få en exklusiv känsla i och kring spapoolen.

Du har möjlighet att separera spapoolen från tekniken vilket gör att den kan grävas ner. Det gör att man kan få ett smäckrare spa som smälter in bättre i trädgården.

Skapad för avslappning

För att få ett spa som är tyst och vilsamt så kan du kan avlägsna tekniken från spapoolen. Du kan till exempel placera ditt teknikrum i ett hörn i trädgården. Teknikrummet kan grävas ner helt eller delvis (på bilden är teknikrummet delvis nergrävt).
Därmed kan du få ett helt tyst spa. För den som vill ha 30 massagestrålar så rekommenderar vi andra leverantörer. Detta koncept är för de kunder som uppskattar en lugn och behaglig spaupplevelse i hemmet.

Teknikrummet liknar det man har för pooler. Det gör att det är enkelt med underhåll och service eftersom du kan komma åt alla delarna enkelt. Eftersom man via teknikrummet skapar utrymme för spatekniken så kan våra kunder använda bättre produkter i teknikrummet vilket förlänger hållbarheten och förenklar servicen av spapoolen. Samtidigt gör det att spapoolen kan ha mer isolering i väggarna.

Isolerad

Vårt spakoncept har ärvt många av egenskaperna från vår vanliga Tjälldenpool.
Spaväggen är 1 meter hög istället för poolens 1,5 metersblock. Bredden på blocken är halv och helmetersblock precis som för poolen.

För att passa de vanligaste stenstorlekarna, som ofta används för att klä in spastommen, så har vi bantat ner väggens tjocklek till 250 mm så man slipper kapa stenen fult uppepå spastommen.

Vi erbjuder även isolerade teknikrum.

Bräddavloppet kan gjutas in i väggen för att minimera köldbryggor in i spapoolen.

Precis som vårt poolkoncept så behåller vi vårt fibercementytskikt som var en jätteviktig del i vår produktutveckling med tätskiktsleverantören Mapei. Förutom att underlätta plattsättning av mosaik så motverkar ytskiktet även myror från att angripa spapoolens isolering.

Kontakta oss gärna om spapoolen

Fyll i information nedan så skapar vi en kostnadsfri offert på materialpaket.

Ange storlek och hur du tänkt din kaklade pool eller spa så återkommer vi med en offert så fort som möjligt.